KIITOS KAIKILLE MATKALLA MUKANA OLLEILLE! Olipa huikean hauska reissu - taas kerran!

Kuvia ja tunnelmia reissustamme löytyy FACEBOOK - sivultamme.

SEURAAVAA LENTOPALLON KISAMATKAA SUUNNITELLAAN JO :

NAISTEN EM-KISAMATKA ON TULOSSA 2019, mutta kohde on vielä auki, joten kun tiedämme mihin ilmansuuntaan sinkoamme ( Turkki, Slovenia, Unkari, Puola ) niin matkan rakentelu laitetaan aluilleen.

Mukavaa syksyä ja palaillaan lentismatkan tiimoilta talven kuluessa!

Marjut

KISAMATKA BULGARIAN VARNAAN 11.-21.9.2018 

Matkaohjelma:

Ti 11.9. lento Helsinki-Bukarest ( klo 12:10-15:00 ), josta bussikuljetus Varnaan. Majoittuminen Mustan meren rannalle Sv Constantin&Elena rantakaupunkiin, kylpylähotelli Aqua Azur****. 

Ke 12.9.-Ti 18.9. Varna/Sv Constantin&Elena, hotellissa buffetaamiainen. Suomen pelit ( 14.-18.9. neljä peliä, lippuhintoja ei toistaiseksi ole tiedossa ) Varnan Kulttuuri- ja Urheilupalatsissa, jonne on helppo bussiynteys hotellista ( noin 10 km matka ). Pelien välipäivinä on aikaa tutustua hotellin kylpyläpalveluihin, kauniiseen hiekkarantaan ja Varnan kaupunkiin omatoimisesti sekä opastetuilla lisämaksullisilla retkillä ( retkitiedot tarkennetaan myöhemmin )

Ke 19.9. Buffetaamiaisen jälkeen lähtöä bussilla Bukarestiin, jossa majoittuminen keskustahotelli Capitoliin **** myöhään iltapäivällä. 

To 20.9. Bukarestissa, hotellissa buffetaamiainen. Mahdollisuus osallistua lisämaksulliseen kaupunkikierrokseen ( englanniksi tai mahdollisuuksien mukaan suomeksi ) , vierailu Ceaucescun palatsissa ja Parlamenttitalossa lisämaksusta mikäli osallistujia on riittävästi. Kaupunkikierros 20,- + palatsin ja parlamenttitalon sisäänpääsyt yhteensä 25,- / henkilö. ( Hinnat edellyttävät 25 henkilön osallistumista ) 

Pe 21.9. Varhainen aamiainen, kuljetus noin klo 6 Bukarestin lentokentälle josta aamulento Helsinkiin klo 08:30-11:25

Ota yhteyttä